Køkken og cafélinje

Køkken og cafélinjen kort fortalt:

  • Køkkenhygiejne og håndtering af råvarer
  • Madlavning og anretning
  • Cafédrift og kundeservice
  • Rengøring

Vi laver rigtig god mad til elever, medarbejdere og gæster

På Køkken og cafélinjen lærer du om at lave god og velsmagende mad, køkkenhygiejne, håndtering og tilberedning af råvarer, menuplanlægning, cafédrift og rengøring.

Du bliver en del af det team, der hver dag skal tilberede morgenmad og frokost til skolens 40-50 elever og medarbejdere. Af og til vil der desuden skulle laves anretninger til diverse møder og arrangementer på skolen.

I sommerhalvåret, når Ribe VikingeCenter er åbent for publikum, kommer du til at deltage i cafédriften. Du vil få indblik i daglige rutiner, god kundeservice, kassebetjening og kunsten at præsentere tingene indbydende.

Vi er meget stolte over, at køkkenet/caféen har opnået en elite-smiley hos fødevarekontrollen, og den skal du være med til at værne om.

Køkkenet har desuden ansvaret for rengøring af administrationslokalerne på Lustrupholm.