NemKonto, NemID og e-Boks

NemKonto

Uanset hvor gammel du er, så skal du have en NemKonto, hvis du modtager penge fra det offentlige og løn fra Produktionsskolen Lustrupholm.

NemID

NemID er det samme log-in alle steder. Uanset om du vil bruge din netbank eller din kommunes online selvbetjening; og uanset om du skal hente din årsopgørelse fra SKAT eller åbne din e-Boks. Måden du logger ind på er fuldstændig den samme.

NemID består af et bruger-ID, en adgangskode og et nøglekort med 'nøgler' (engangskoder). Når du logger på, taster du først dit bruger-ID og din adgangskode. Derefter en nøgle fra dit nøglekort.

www.nemid.nu kan du oprette dit NemID. Når du har oprettet det og har modtaget nøglekortet, som er en del af adgangskoden, kan du efterfølgende oprette dig i e-Boks. Du finder e-Boks på www.e-boks.dk

e-Boks

Med e-Boks får du en sikker elektronisk postboks, hvor du kan modtage og opbevare de dokumenter, du normalt modtager fra det offentlige med posten. Du logger på med NemID: www.e-boks.dk

Har du brug for hjælp?

I skolens administration kan vi hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Hvis du ikke har en PC derhjemme, kan du låne en til oprettelsen hos os.